TERRAKOTTA FLISER

KRAKOWSKA

≈ 300×150 mm

Gulv terrakotta fra bedring i form av rektangler i naturlige bomullsfarger. Takket være deres autentiske opprinnelse, skiller flisene seg litt når det gjelder tekstur og farge. Det slitesterke og ekstremt slitesterke gulvet passer blant annet til klassisk, rustikk og provençalsk interiør.

TERRAKOTTA FLISER

KRAKOWSKA

≈ 300×70 mm

Gulv terrakotta fra bedring i cotto-farge, i en unik form av smale rektangler. Den lange historien til flisene er et bevis på deres holdbarhet og styrke samt tidløs estetikk. Subtile forskjeller i utseendet til individuelle stykker øker deres autentisitet. Gulvet passer godt sammen med interiør i ulike arrangementstiler.

TERRAKOTTA FLISER

KRAKOWSKA

≈ 150×150 mm

Gulv terrakotta fra bedring i en tradisjonell cotto-farge. Den vakre, uregelmessige teksturen og den unike formen på små firkanter matcher arrangementet i ulike stiler. Flisene er svært slitesterke og holdbare, og takket være den originale opprinnelsen og subtile forskjellene er hver av dem unik og unik.

TERRAKOTTA FLISER

KRAKOWSKA 1931

≈ 300×145 mm

Gulv terrakotta fra bedring i form av rektangler, i naturlige cotto-farger, preget av en glatt overflate. Den klassiske stilen passer godt til alle arrangementer. Flisene er laget av klinker, takket være at de er preget av holdbarhet over gjennomsnittet, og er derfor perfekte for utendørs bruk.

TERRAKOTTA FLISER

FRANCUSKA

HEXAGON ≈ 135×135mm

Gulv terrakotta fra bedring i cotto-farge, preget av høy slitestyrke og styrke. Den originale opprinnelsen og den unike formen til sekskanter gjør at produktet kombinerer et ekstraordinært utseende og klassisk, tidløs eleganse. Flisene skiller seg litt ut når det gjelder farge og tekstur, noe som øker deres autentisitet.

TERRAKOTTA FLISER

KAMSTAR BLACK

≈ 300×60 mm

Begrenset opplag gulvterrakotta fra bedring. Den store fordelen med produktet er dets styrke og holdbarhet. Det originale designet passer til mange forskjellige arrangementstiler. Flisene har en klassisk form av et smalt rektangel og en svart farge med naturlige brannskader. På noen stykker er det også veldig visuelt attraktivt iriserende effekt.

Terrakotta på gulvet – en absolutt åpenbaring i tider med kitsch og søppel.

Vår Manufaktura fokuserer på å gi kundene mursteinsprodukter hvis unike utseende og tekstur gjør dem til unike elementer av gulv- og veggbehandling. Derfor kunne tilbudet vårt ikke mangle et produkt, som er terrakotta fliser . I katalogen nedenfor finner du fire kolleksjoner fra Krakowska-linjen i form av rektangulære og firkantede fliser og den franske samlingen, som ligner en honningkake i form.

Gulv terrakotta

Hver av løsningene som foreslås av vårt selskap er preget av nøyaktighet, høy styrke og slitestyrke, samt liten variasjon i tekstur. Det betyr at gulvterrakottaen som du finner i vårt sortiment har en enhetlig tekstur og farge, som øker dens visuelle kvaliteter og øker bruksmulighetene. Før du velger en spesifikk terrakottagulv, oppfordrer vi deg til å gjøre deg kjent med de tekniske parametrene til individuelle fliser, samt praktiske tips om installasjon og impregnering.

Terrakotta til kjøkkenet

Krakowska-modellen vil være perfekt som terrakotta for et kjøkken i rustikk, provençalsk eller industriell stil. Ved å velge et slikt gulv kan vi være sikre på at det blir en investering i mange år. Terracotta er i stadig utvikling, og får klasse og karakter over tid.