MURVEGG

MALBORSKA

≈ 250×60 mm

Murvegg fra bedring, i rektangulær form og en karakteristisk, naturlig bomullsnyanse. Takket være den originale opprinnelsen og håndverket ser hver mursteinsflis annerledes ut. Deres rå, rustikke, iøynefallende tekstur og synlige brannskader og fragmenter av mørtel bidrar til deres unikhet. Den klassiske estetikken passer til mange forskjellige arrangementstiler.

MURVEGG

PRUSKA

≈ 250×60 mm

Murvegg fra bedring i form av klassiske rektangler, i en lys, murstein og sandfarge. Materialet er veldig slitesterkt og solid. På grunn av den unike metoden for å oppnå, varierer individuelle fliser i form, farge og tekstur, men de er blottet for skarpe kanter. Mursteinen er sammensatt av med interiør i rustikk, provençalsk, klassisk eller industriell stil.

MURVEGG

WARMIŃSKA

≈ 250×60 mm

Murvegg avfyrt i dag, i form av vanlige, små firkanter i fersken-sand nyanser. Den håndverksmessige produksjonsteknikken garanterer en jevn, behagelig å ta på tekstur samt pålitelig holdbarhet og styrke. Dekorative murstein passer perfekt til arrangementer i enhver stil.

MURVEGG

POZNAŃSKA

≈ 250×60 mm

Murvegg fra bedring i form av rektangler i naturlige bomullsfarger. Mursteinsfliser skiller seg litt fra hverandre, men de er blottet for skarpe kanter og synlig mørtel. Ekstremt slitesterkt og slitesterkt materiale vil fungere som et element i klassisk, moderne, industriell, Provence eller rustikk innredning.

MURVEGG

POMORSKA

≈ 115×115 mm

Murvegg fra bedring i form av vanlige, små firkanter i fersken-sand-nyanser. Den håndverksmessige produksjonsteknikken garanterer en jevn, behagelig å ta på tekstur samt pålitelig holdbarhet og styrke. Mursteinfliser passer perfekt til arrangementer i enhver stil.

Murstein på veggen – Vanlige vegger har ører. Våre vegger forteller historier.

På grunn av sitt unike utseende og flotte dekorative kvaliteter, blir murstein på veggen mer og mer populær, spesielt i boliginteriør. Murvegg , som du finner i vårt tilbud, kan være en elegant dekorasjon av stuen, kontoret og til og med kjøkkenet. For folk som er ute etter et særegent og samtidig et veldig klassisk innredningselement, tilbyr vi mursteinfliser, tilgjengelig i tre forskjellige kolleksjoner – Kościelna, Pruska og Classica. Individuelle løsninger er forskjellige i størrelse, farge og form.

Mursteinfliser til veggen – original og unik.

Vi tilbyr deg teglfliser som egner seg til bruk både i interiør og på bygningsfasader. Vi forsikrer deg om at en murvegg ikke bare er en effektiv løsning, men også veldig praktisk og opprettholder sitt perfekte utseende i mange år.

Dekormurstein laget av gammel rivestein.

Vi oppfordrer deg til å gjøre deg kjent med de andre egenskapene til våre mer enn hundre år gamle veggklosser og se bilder med eksempler på arrangementer hvor vår dekorative murstein er plassert.