MURGULV

LUBELSKA

≈ 240×120 mm

Murstein fliser fra bedring i den klassiske formen av rektangler og naturlig, fersken-sand farge, med enestående styrke og holdbarhet. Hvert stykke er unikt og unikt takket være sin unike tekstur og farge. Den tidløse estetikken gjør at flisene passer inn i interiør i ulike stiler.

MURGULV

MAZURSKA

≈ 250×120 mm

Murstein fliser avfyrt i dag, som gir full kontroll over tekstur og farge, takket være at hvert stykke har et veldig likt, men likevel unikt utseende. Den klassiske rektangulære formen passer godt til enhver stil: klassisk, moderne. Murstein kjennetegnes av holdbarhet og styrke.

MURGULV

MAZURSKA FIT

≈ 250×60 mm

Murstein fliser avfyrt i dag, som gir full kontroll over tekstur og farge, takket være at hvert stykke har et veldig likt, men likevel unikt utseende. Den klassiske formen til et smalt rektangel passer godt med enhver stil: klassisk, moderne. Murstein kjennetegnes av holdbarhet og styrke.

MURGULV

MAŁOPOLSKA

≈ 115×115 mm

Murstein fliser fra bedring i fersken-sand farge, i form av små firkanter. Den unike opprinnelsen gjør at de enkelte brikkene ser forskjellige ut fra hverandre, og hver av dem er unik. Flisene er tidløse, svært slitesterke, slitesterke og fungerer godt i mange forskjellige arrangementstiler.

MURGULV

SZKOCKA

≈ 250×120 mm

Murstein fliser avfyrt i dag i mørke nyanser som ligner tre. Takket være moderne produksjon har vi kontroll over farge og tekstur som er nær hverandre, men ikke identiske, noe som gjør hvert stykke unikt. Produktet er veldig slitesterkt og solid. Den klassiske rektangulære formen passer til en rekke arrangementer.

MURGULV

SKANDYNAWSKA

≈ 240×120 mm

Murstein fliser avfyrt i dag, i en rektangulær form og en lys, sandaktig farge. Produktet er solid og har stor holdbarhet. Flisene skiller seg litt i farge og tekstur, takket være at de beholder sitt autentiske utseende og samtidig skaper en harmonisk helhet. Tidløs estetikk vil fungere i interiører i ulike stiler.

MURGULV

ZAMKOWA KARO

≈ 140×140 mm

Murstein fliser fra bedring, med over 200 års historie som beviser eksepsjonell holdbarhet og styrke. Mørke farger, firkantet form og uregelmessig tekstur gir dem en uvanlig, rustikk karakter. Individuelle stykker skiller seg fra hverandre, noe som gjør hver enkelt unik og unik.

Mursteinfliser til gulvet – Unik, klassisk, vakker…

Veldig estetisk, unik med tanke på tekstur og farge, og passer til ethvert interiør – dette er murgulv som du finner i katalogen nedenfor. Vi tilbyr våre kunder fire unike kolleksjoner, som hver har sin egen unike stil og attributter, som skiller dem fra vanlig tilgjengelige etterbehandlingsprodukter.

Murgulv

Vårt tilbud inkluderer mursteinfliser som er over hundre år gamle, noe som gjenspeiler håndverket, som er synlig i oppmerksomhet til de minste detaljene. I sin tur gir manuell støping hvert av produktene en litt uregelmessig struktur, og dermed – en individuell og unik karakter. I tillegg passer et murgulv , takket være dets allsidige bruk, perfekt inn i både tradisjonelle og moderne interiører. Lubelska, Karo, Zamkowa og Mazurska samlinger – vi inviterer deg til å gjøre deg kjent med funksjonene og driftsparametrene til våre unike dekorative løsninger.