ProtectGuard

Usynlig beskyttelse mot vann, oljer, smuss for bruk på gulv og vegger.

ProtectGuard WF Halvglans

Beskyttelse mot vann, oljer, smuss med våt halvblank finish – for bruk på gulv og vegger.

ProtectGuard WF Mat

Beskyttelse mot vann, oljer, smuss og våt matt finish – for bruk på gulv og vegger.

KAMSTAR × GUARD INDUSTRY

ProtectGuard® Wet Look er en murstein- og terrakottaimpregnering som får frem den originale fargen på materialet, og gir det en «wet look»-effekt. Produktet finnes i to versjoner: matt og halvblank (som inneholder flere lysreflekterende partikler).

Overflaten impregnert med ProtectGuard® Wet Look er effektivt beskyttet mot hovedårsakene til mulige skader, som vann, atmosfærisk forurensning og fettbaserte flekker, og er også dampgjennomtrengelig og UV-bestandig.

Overflaten behandlet med ProtectGuard® Wet Look er lettere å vedlikeholde ettersom produktet herder overflaten. Gulvet som er impregnert slik kan behandles med preparater basert på voks eller andre skinnende emulsjoner.

Guard Industry-merket er et utmerket valg som møter behovene til amatører og hobbyister, så vel som profesjonelle som leter etter de beste løsningene som brukes i deres profesjonelle aktiviteter.

ProtectGuarProtectGuard WL
ProtectGuardProtectGuard WL

ProtectGuard®-serien er den absolutte lederen blant produkter for beskyttelse av gulv og vegger mot vann, olje og skitt. Som fungerer perfekt med våre produkter.